Ura Turun Teräskalusteella

Oman alansa huippujen työpaikka

Turun Teräskaluste on vuonna 1946 perustettu erikoiskalusteita ja -rakenteita suunnitteleva ja valmistava yritys, joka työllistää tällä hetkellä 17 henkilöä.

Loppuasiakkaamme toimivat kansainvälisesti sekä maalla että merellä, ja tuotteitamme on toimitettu muun muassa yli 200 risteilyalukseen. Asiakaskuntamme ulottuu Pohjoismaista aina Lähi-itään ja Japaniin asti. Maapuolella asiakkaisiimme lukeutuu museoita, suurlähetystöjä ja valtionlaitoksia, minkä lisäksi teemme joitakin yksityisiä projekteja.

Meidät tunnetaan huippuluokan osaajien työpaikkana, ja vuosikymmenien kokemuksemme nostaa meidät heittämällä tämän alan yritysten kärkeen. Pyrimmekin pitämään kiinni tietyistä historian elementeistä mutta samalla olemaan edellä muita.

Toimitusjohtaja Aleksi Kiviniemi

Mitä työskentely Turun Teräskalusteella on ja mitä se vaatii?

Itsenäisesti mutta joukkueena

Meille on erittäin tärkeää luoda puitteet, joissa työtä voidaan tehdä kunnolla. Yksi kulttuurimme kulmakivistä – ja samalla yksi pitkän iän salaisuuksistamme – on asiakaspalvelu. Se yhdistettynä huippuluokan osaamiseemme, korkeisiin laatuvaatimuksiimme ja erinomaiseen maineeseemme on täyttänyt tilauskantamme pitkälle tulevaisuuteen.

Työskentely meillä tarkoittaa:
• tiedon ja osaamisen jakamista
• tuen antamista ja saamista
• joustavaa, avointa ja matalaa organisaatiota, jossa töitä tehdään itsenäisesti mutta joukkueena
• ajoittaisia tilanteita, joissa paineensietokykyä testataan.

Uravaihtoehtomme tällä hetkellä

Ohutlevyseppä

Ohutlevysepän päätehtävänä on tehdä näkyvää pintaa ja laadukkaita kokonaisuuksia. Työ voi sisältää leikkaamista, sahaamista, särmäämistä, hitsaamista, ohutlevytöitä, putkien ja profiilien taivutusta ja mekaanista pintakäsittelyä, kuten hiontaa, harjausta ja kiillotusta. Huomioimme kuitenkin jokaisen henkilön kohdalla yksilölliset toiveet ja pyrimme tarjoamaan mielekkäät työtehtävät.

Suunnittelija

Suunnittelijan työnkuvaan kuuluu 3D-valmistussuunnittelu Solidworks-ohjelmistolla. Työ edellyttää kokemusta, osaamista, hyvää kommunikointi- ja ongelmanratkaisukykyä, maalaisjärkeä sekä kykyä tuottaa laadukkaita valmistuskuvia, joiden pohjalta tehtävien tuotteiden valmistettavuus on kiitettävällä tasolla.

Uratarinat

Katri – johdon assistentti

Lue Katrin tarina täältä

Antti – ohutlevyseppä

Lue Antin tarina täältä

    Kiinnostuitko ja haluaisitko kuulla lisää?

    Ota rohkeasti yhteyttä meihin soittamalla, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella vaikkei meillä olisi sinulle sopivaa työpaikkaa auki - otamme sinuun yhteyden pikimmiten. Yhteydenottosi on aina luottamuksellinen.