Hyppy tuntemattomaan

Katri Pulkkinen, johdon assistentti

Kaupan alalla tapahtunut murros ja uusi elämäntilanne saivat johdon assistenttina toimivan Katri Pulkkisen (tradenomi AMK) jättämään pitkäaikaisen uransa kaupan alalla ja siirtymään täysin uusiin haasteisiin Turun Teräskalusteelle.

Katri oli tehnyt myynti- ja esimiestyötä tavaratalossa yli viidentoista vuoden ajan, mutta alanvaihtosuunnitelmat kypsyivät toisen vanhempainvapaan aikana. Turun Teräskalusteen työpaikkailmoitus herätti turkulaisen kahden lapsen äidin mielenkiinnon, joka kasvoi kasvamistaan hakuprosessin edetessä.

– Yrityksenä Turun Teräskaluste oli minulle aivan uusi, mutta hakuprosessin aikana yrityksen asema laadukkaana kansainvälisenä toimijana sai minut kiinnostumaan entisestään.
Kun Katri lopulta valittiin paikkaan syksyllä 2018, kaikki oli uutta ja tutut kaupan alan tehtävät vaihtuivat täysin toisenlaiseen alaan ja tuotevalikoimaan.

– Hiljalleen alan olla kärryillä talon tavoista ja toimintamalleista, mutta kysymällä oppimista tapahtuu edelleen. Johdon assistenttina työnkuvani on laaja, mutta hoidan esimerkiksi hankintoja ja ostoja, logistiikan koordinointia, projektiseurantaa sekä raportointia. Lisäksi olen mukana viikoittaisissa tuotantosuunnittelupalavereissa ja huolehdin aikatauluissa ja budjetissa pysymisestä.

Tekemisen meininkiä huumoria unohtamatta

Työ Turun Teräskalusteella saattaa olla ajoittain hektistä, mikä näkyy myös Katrin työssä osana tuotantoketjua. Rennossa työyhteisössä vallitsee kuitenkin hyvä ilmapiiri ja yhteinen tekemisen meininki, mikä tasapainottaa ajoittaisia kiireitä.

– Miesvaltainen työyhteisömme koostuu oman alansa ammattilaisista, mutta kaikille meille on yhteistä huumorintaju, paineensietokyky ja maalaisjärki. Meistä pidetään hyvää huolta ja työssä jaksamiseemme panostetaan. Tämänhetkinen työni mahdollistaa työn ja perhe-elämän yhdistämisen, mikä on todella tärkeää. Arvostus työntekijöitä kohtaan näkyy muuan muassa joustavuutena, yksilöllisten tarpeiden huomioimisena sekä kilpailukykyisenä palkkana.

Työn ja perheen lisäksi Katrin elämään mahtuu myös vapaa-ajan harrastuksia.
– Aika paljon mennään lasten ehdoilla, mutta harrastan kaikenlaista liikuntaa vuodenajasta riippuen. Rentoudun parhaiten käsitöiden, leffojen ja TV-sarjojen parissa.

Tuteka on InstagramThis error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.